Hääpari 2017 - hae mukaan yhteistyöprojektiimme! Loistava tilaisuus!

Oletko menossa naimisiin? Valokuvaus Tuiketta aloitti kymmenisen vuotta sitten häävalokuvauksen saralla.Näinä vuosina olen päässyt ikui...

Oletko menossa naimisiin?


Valokuvaus Tuiketta aloitti kymmenisen vuotta sitten häävalokuvauksen saralla.Näinä vuosina olen päässyt ikuistamaan lukemattomien upeiden parien elämän tärkeimmän päivän kuviksi. Työ jatkuu edelleen. Nyt on aika kasvattaa palvelutarjontaa häävideokuvauksen suuntaan! 



Taustatyötä, opiskelua ja kalustohankintoja on nyt tehty ja tehdään edelleen. Olemme muunmuassa perehtyneet kymmenien ja taas kymmenien tuntien ajan ulkomaisten huippuhäävideokuvaajien töihin, analysoineet heidän tuotantojaan ja tekniikoitaan ja suunnitelleet uusien tuulien tuomista suomalaiseen häävideogenreeseen. 

Häävideotuotanto on lajina vaativa. Se edellyttää hyvin paljon teknistä osaamista niin kuvaamisen, äänen taltioinnin kuin editoinnin saralla, mutta myös kykyä ja silmää tallentaa videolle - ei vain sarja sieltä täältä kuvattuja pätkiä videota - vaan TARINA!

Sisällytämme häävideotuotantoihimme myös Phantom 3 professional dronella otettua ilmavideokuvaa. Tämä tuo häävideoon lisää elokuvamaisuutta ja häiden ympäristö tulee mukaan taltioon.

Hääpari - tarjolla loistava mahdollisuus!


Nyt tarvitsemme teitä, hääpari LOKA-MARRASKUU-JOULUKUU 2017, mukaan yhteistyöhön kehittämään kansamme suomalaista teknisesti ja kerronnallisesti laadukasta häävideokuvausta! 

Tämä on teille parina loistava tilaisuus saada laadukas ja ajatuksella toteutettu häävideo häistänne niin maasta kuin ilmastakin kuvattuna käytännössä kulukorvausten hinnalla! 

Mikäli olette kiinnostuneet asiasta, toimikaa seuraavasti:

✔ Lähettäkää kuvaus itsestänne ja häistänne, häiden ajankohta ja paikka sekä mielellään jokin kuva teistä sähköpostiin tuike@tuiketta.net mahdollisimman pian. 
✔ Samasta sähköpostista saat myös lisätietoa tästä yhteistyömahdollisuudesta. 
✔ Valitsemme 1-2 paria ja ilmoitamme heille valinnasta.
✔ Etusijalla tulevat olemaan pirkanmaalaiset parit, mutta emme tässä vaiheessa sulje täysin pois muitakaan. 
✔ Persoonallisella yhteydenotolla voit vaikuttaa valintaamme!


#häät #häät2017 #hääkuvaus #häävideokuvaus #häävideo #häät #morsian2017 #yhteistyömahdollisuus #ilmakuvaus #drone #phantom3pro

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

0 kommenttia

Youtube-kanavallani on nyt hääjuttuja!

Hääkuvaaja Tuike on nyt myös Youtubessa   Valokuvaus Tuiketta eli minä, hääkuvaaja Tuike Ekroos, on nyt paitsi Facebookissa ja Instagrami...

Suositut postaukset

Seuraa minua Instagramissa @valokuvaus_tuiketta