Hääkuvaaja ja morsian irrottelemassa eli Trash the Dress -kuvia ottamassa!

Trash the Dress - yhä suositumpi hääkuvausmuoto Suomessakin Kävin jokin aika sitten ottamassa hääkuvausasiakkaastani Sannasta Trash the D...

Trash the Dress - yhä suositumpi hääkuvausmuoto Suomessakin


Kävin jokin aika sitten ottamassa hääkuvausasiakkaastani Sannasta Trash the Dress -kuvia. TTD-kuvaus on Suomessa vasta aluillaan, mutta uskon vakaasti että tätä tullaan haluamaan jatkossa enemmän ja enemmän. Minultakin kysytään muutenkin koko ajan enemmän persoonallista ja erilaista hääkuvaa. Hyvä niin.

Näiden TTD-kuvien ottaminen on äärettömän kivaa sekä kuvaajalle että mallille ja vain mielikuvitus (ja morsiamen uskallus) ovat rajoina! Olen aina intoa piukassa kun saa tehdä tällaisia kuvia, tuskin pysyn nahoissani!

Se miten paljon haluaa hääpukuaan kastaa, likastaa tai tuhota on jokaisesta itsestään kiinni. TTD-kuvassa voidaan toimia myös niin, että puku ainoastaan likastuu ja sitäkin kohtuudella. Tai jos morsian niin toivoo, annetaan mennä koko puku kunnolla säpäleiksi!

 
Laitan tähän postaukseen muutamia Sannasta ottamiani kuvia. Osa on vielä käsittelemättä. Ja parhaita en tähän laita, koska osallistun niillä kilpailuun. Eli niitä näette sitten aikanaan.. Lisääkin Trash the Dress -kuvia on tulossa näytille, koska kävin juuri ottamassa myös toisesta morsiamesta TTD-kuvaa, tällä kertaa maalaisteemalla. Odottakaahan vaan kun näette ne. Siellä on kumisaapasta, omenapuuta ja traktoria. Niin ja vanha kelkka. Sekin oli ihan huippumukava kuvaus.

Morsian kasteli rohkeasti pukunsa. Tämän kuvan juttu on morsiamen ilmaan heittämä vesi, joka pysähtyy kuvassa lyhyen valotusajan ansiosta.


Molemmissa TTD-kuvauksissa käytin uutta akkukäyttöistä salamasettiäni. Toisin sanoen pystyn nyt kuvaamaan salamavaloilla vaikka keskellä metsää, studio on siellä missä minäkin. Myös tästä olen innoissani. Otan setin mukaan jokaiseen miljööpotrettikuvaukseen sekä kaikkiin kokopitkiin hääkuvauksiin. Sateella sitä ei tosin voi käyttää ettei tule oikosulkua, heh.

Tässä TTD -kuvassa kaunis hempeä morsian ja graffitit muodostavat jännän kontrastin

Sanna oli reipas ja uskaltautui veteen. Puku muuten painoi "aika paljon" märkänä..Onneksi oli assistentti mukana sitä kantamassa.

Tätä Trash the Dress -kuvaa varten löysimme metsästä hylätyn vanhan nojatuolin.

Graffittien värit antavat kivan kontrastin valkoiselle puvulle. Löysimme tähän tarkoitukseen aivan mahtavan kuvauspaikan.

Morsiamen ei aina tarvitse olla vain viaton romantikko. Morsiankuvassa voi olla myös asennetta!


Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

1 kommenttia

  1. Koskas tulee lisää ttd-kuvia näytille? En malta odottaa. :)

    VastaaPoista

Youtube-kanavallani on nyt hääjuttuja!

Hääkuvaaja Tuike on nyt myös Youtubessa   Valokuvaus Tuiketta eli minä, hääkuvaaja Tuike Ekroos, on nyt paitsi Facebookissa ja Instagrami...

Suositut postaukset

Seuraa minua Instagramissa @valokuvaus_tuiketta