Tittidii - valinta on suoritettu ja onnelliset valitut ovat..

.. Sini-Marja & Janne, Sanna T, Elina J, Sara L ja Tiina L! Jos joku nyt ihmettelee mistä oikein on kyse, niin tämä liittyy edelliseen...

.. Sini-Marja & Janne, Sanna T, Elina J, Sara L ja Tiina L!

Jos joku nyt ihmettelee mistä oikein on kyse, niin tämä liittyy edelliseen postaukseeni, jossa etsin ilmaisiin boudoir- ja Trash the dress -kuvauksiin malleja.  Tarkoituksenani on saada omaan mainoskäyttööni uudenlaisia kuvia ja tarjota palkkioksi malleille kuvat ilmaiseksi.

Yhteydenottoja tuli pari kymmentä eli enemmän kuin osasin odottaa. Kaikki yhteyttä ottaneet olivat omalla tavallaan mielenkiintoisia. En todellakaan valinnut malleja sillä ajatuksella, että olisin etsinyt ns. tyypilliset mallikriteerit täyttäviä naisia. En todellakaan! Eli älköön kukaan kuvitelko olevansa ruma tai lihava sillä perusteella ettei nyt tullut valituksi! Kauniita naisia oli koko porukka!

Yritin koota mahdollisimman erilaisia ja erityylisiä naisia, jotta kuvista tulee mielenkiintosia ja persoonallisia. En osannut millään valita vain kolmea, joten otin pari enemmän kuin olin aluksi ajatellut. Kolme + kaksi lisänumeroa, hih!

Valittujen kanssa lähdetään nyt suunnittelemaan kuvauksia tarkemmin. Kolmen kanssa tehdään Trash the Dress- kuvia ja kahden kanssa huomenlahjakuvia. Pyrin kertomaan projektista jatkossakin tässä blogissa. Näin te lukijat voitte seurata miten tällaiset kuvaukset etenevät suunnittelusta toteutukseen. Eli pysykäähän linjoilla.

Valokuvaus Tuikettan Tuike

Päivitys 15.8: Ensimmäiset boudoir-kuvaukset tähän projektiin liittyen on nyt tehty. Näette upean Saran kuvia heti kun hänen häänsä ovat ohi ja kuvat voidaan näinollen julkaista! 







Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

1 kommenttia

  1. Ihan uskomatonta, en voi edes uskoa että tää on totta! Ihanaa, ihan huippua! :)

    VastaaPoista

Youtube-kanavallani on nyt hääjuttuja!

Hääkuvaaja Tuike on nyt myös Youtubessa   Valokuvaus Tuiketta eli minä, hääkuvaaja Tuike Ekroos, on nyt paitsi Facebookissa ja Instagrami...

Suositut postaukset

Seuraa minua Instagramissa @valokuvaus_tuiketta