Boudoir-kuvausten satoa!

Huomenlahjakuvaukset Saran kanssa Muistanette että vajaa kuukausi sitten kerroin etsiväni vapaaehtoisia malleja Boudoir- ja Trash the dre...

Huomenlahjakuvaukset Saran kanssa


Muistanette että vajaa kuukausi sitten kerroin etsiväni vapaaehtoisia malleja Boudoir- ja Trash the dress -kuvauksiin ajatuksenani saada uudenlaisia kuvia omaan portfoliooni. Yhteydenottoja tuli parisenkymmentä ja kiinnostuneista valitsin viisi mallia (mukana yksi pariskunta). Ensimmäiset boudoir- eli huomenlahjakuvat otettiin Sarasta, jotta ne ehtivät valmistua ennen Saran häitä, jotka olivat menneenä viikonloppuna.

Saran valitsin muunmuassa urheilullisuuden vuoksi. Saralla on näyttäviä tatuointeja, jotka tuntuivat minusta sopivat sporttisiinkin kuviin. Kuvasimme Saran kanssa Tampereen studiollani. Aikaa kului muutama tunti. Mukana kuvauksissa avustamassa oli Saran ystävä. Otimme kuvia useilla eri asukokonaisuuksilla. Tavoitteena oli saada tyylikkäitä kuvia ja mielestäni siinä onnistuimmekin. Saralla kuten useimmilla muillakaan hääkuvattavillani ei ole juuri aiempaa kokemusta mallina toimimisesta, mutta minun tehtävänänihän on nimenomaan auttaa ja ohjata kuvattavaa kaikin mahdollisin tavoin.

Tässä teille muutamia kuvia nähtäväksi, olkaa hyvä!

 






Boudoir- eli huomenlahjakuviin kannattaa ottaa mukaan omia koruja. Niillä saadaan kuvaan rakennettua kivoja yksityiskohtia kuten tässä romanttisessa kuvassa.

Punaiset korkokengät ovat tämän kuvan väriläiskä

Ihana iloinen Sara toi paljon omia koruja, laukkuja ja kenkiä mukaan kuvaukseen.



Tässä nuorekkaassa kuvassa on paljon rohkeita yksityiskohtia



Boudoir -kuvissa ei ole tarkoitus paljastaa kaikkea. Niiden juttu on nimenomaan jättää tarpeeksi arvailujenvaraan..





Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

1 kommenttia

  1. Kolmanneksi alimmassa on kyllä turahtanut blurria aavistus liikaa, maha näyttää jo aika luonnottomalta :)

    VastaaPoista

Youtube-kanavallani on nyt hääjuttuja!

Hääkuvaaja Tuike on nyt myös Youtubessa   Valokuvaus Tuiketta eli minä, hääkuvaaja Tuike Ekroos, on nyt paitsi Facebookissa ja Instagrami...

Suositut postaukset

Seuraa minua Instagramissa @valokuvaus_tuiketta