Mahdollisuus ilmaisiin hääkuviin - toimi!

Wanted - Huomenlahja- ja Trash the Dress -kuvausmalleja! Oletko pähkäillyt mitä hankkisit huomenlahjaksi sulhaselle? Tuntuuko perinteinen ...

Wanted - Huomenlahja- ja Trash the Dress -kuvausmalleja!

Oletko pähkäillyt mitä hankkisit huomenlahjaksi sulhaselle? Tuntuuko perinteinen kultakello turhan tavanomaiselta? Tai haluaisitko kokeilla upeita Trash The Dress -kuvauksia, mutta hääbudjetti on jo ääriään myöten venytetty? Ei hätää! Etsin nimittäin n. kolmea reipasta, iloista ja rohkeaa naista ikään ja kokoon katsomatta tekemään kanssani upeita hääkuvia - huomenlahjakuvia ja Trash the Dress -kuvia. Ideana on, että minä saan kuvat omaan mainoskäyttööni ja mallit saavat laadukkaat kuvat itselleen ilmaiseksi.

Kuvat on tarkoitus ottaa joko studiollani Tampereella tai miljöössä jossakin Pirkanmaalla. Kuvausajankohdaksi olen ajatellut elo-syyskuuta 2012, joten toimi pian jos haluat mukaan.

Millaisia malleja haen?

Etsin kuvauksiin naisia kokoon ja ikään katsomatta. Ideana ei ole löytää langanlaihoja supermalleja, vaan kuka tahansa itseensä tyytyväinen, iloinen ja reipas, kokeilunhaluinen nainen kelpaa! Ulkoisia ominaisuuksia tärkeämpiä seikkoja ovat rohkeus kokeilla jotain uutta ja halu tehdä yhteistyötä kuvaajan eli minun kanssa. Aikaisempaa kokemusta kuvattavana olemisesta ei tarvita. Minun tehtävänäni kuvaajana on ohjata kuvattavaa.

Kuvaukset suunnittelemme yhdessä kuvattavan kanssa. Kuvista tehdään teknisesti ja ilmaisullisesti korkealaatuisia ja hyvää makua noudattelevia.  

Valitsen mukaan hakevista naisista kolme eri tyyppistä mallia. Kaikista tehdään erilaiset ja erityyliset kuvat, jokaisesti muutamia erilaisia. Halutessasi voit ottaa ystäväsi tai kaasosi mukaan kuvaustilanteeseen ns. henkiseksi tueksi aivan samoin kuin yleensäkin hääkuvauksiin.

Kuvaukset ovat sinulle täysin maksuttomia ja saat kuvat käsiteltyinä tiedostoina omaan käyttöösi. Minä maksan mahdolliset omat matkakuluni, sinä omasi. Samoin malli hankkii ja maksaa itse kuvausasusteet (hääpuku, alusasut jne.) ja hoitaa itselleen meikin ja kampaukset. Minä hankin tarvittaessa kuvausrekvisiittaa. Näistä sovitaan tarkemmin yhdessä mallien kanssa.

Mikä on huomenlahjakuvaus (boudoir)?

Huomenlahjakuvat ovat yleensä morsiamen sulhaselle hääyön jälkeen lahjaksi antamia kuvia. Kuvissa morsian on tavallisimmin joko alasti tai alusasuissa. Haluan kuitenkin painottaa, että nyt etsimieni mallien kanssa on tarkoitus tehdä laadukasta ja tyylikästä, sensuellia, ei-pornahtavaa kuvaa, jota voi häpeilemättä näyttää kaikille, siis muillekin kuin vain omalle sulhaselle! Ideana ei ole niinkään paljastaa kaikkea!

Huomenlahjakuvauksista löydät kuvia ja juttua esimerkiksi tästä Häät.fi-sivuston artikkelista:
http://www.haat.fi/aiheet/morsiuspari/huomenlahjakuvat-ovat-intiimi-ja-seksikas-lahja-puolisolle


Entä mikä ihme on Trash The Dress (TTD) -kuvaus?

Trash The Dress -kuvaukset tehdään häiden jälkeen, kun ei enää tarvitse pelätä hääpuvun likaantumista. Kuvissa irrotellaan ja etsitään täysin uudenlaisia ulottuvuuksia. Morsian saattaa esimerkiksi olla hääpuku päällä vedessä, hevosen selässä, maata rantahiekassa tai vaikkapa metsässä. Tässä vain mielikuvitus ja kuvattavan rohkeus ovat rajana!

Ulkomailla huippusuosion saavuttanut TTD-kuvaus on todellinen mahdollisuus ottaa elämänsä unohtumattomimmat kuvat!


Ideoita Trash the Dress -kuviin löydät esimerkiksi tästä Pinterestin linkistä:
http://pinterest.com/daisg/trash-the-dress-ideas/

Muita linkkejä aiheeseen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Trash_the_dress

http://www.wedpix.com/articles/trash-the-dress/ttd-trash-the-dress-photo-sessions.html


Haluatko mukaan? Toimi näin!

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tuike.ekroos@gmail.com mielellään 3.8.2012 mennessä. Kerro viestissäsi

  • Oletko kiinnostunut huomenlahja- vai Trash the Dress -kuvauksista
  • Onko sinulla erityisiä harrastuksia tai taitoja, joita kuvauksissa voisi hyödyntää (esim. ratsastus, moottoripyöräily, tanssi tms). Kerro myös onko sinulla niihin liittyvää rekvisiittaa käytettävissäsi.
  • Jos olet kiinnostunut Trash the Dress -kuvauksista, mitä olet valmis puvullesi tekemään? Saako se kastua? Likastua? Mennä rikki?
  • Jos olet kiinnostunut huomenlahjakuvauksista, millaisia kuvia olet valmis tekemään niin, että ne saa julkaista? (huom.Tarkoitus on tehdä hyvän maun mukaisia, tyylikkäitä kuvia!)
  • Kerro myös miksi minun kannattaisi valita malliksi juuri sinut ja millaisia kuvausideoita sinulla mahdollisesti itselläsi on.
  • Mitkä kuvausajankohdat sinulle käyvät? Jos olet kiinnostunut TTD-kuvauksista, milloin hääpäivänne on?
  • Laita mukaan muutama kuva itsestäsi, jotta näen minkä tyylinen olet.

PÄIVITYS 6.8.2012: Suuri kiitos kaikille yhteyttä ottaneille. Aloitan nyt (vaikean!) valinnan. Pysykää toki kaikki linjoilla, kerron projektin etenemisestä myös tässä blogissa. Ja tietysti niitä lopputuloksia tulee tänne näkyville aikanaan. -Tuike


Valitsen mallit mahdollisimmat pian ja otan yhteyttä heihin kuvaussuunnittelun aloittamiseksi! 
 
yhteistyöterveisin,
Tuike Ekroos
valokuvaaja
Valokuvaus Tuiketta
tuike.ekroos@gmail.com
045-7840 2656

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

4 kommenttia

  1. Kivasti on alkanut tulemaan yhteydenottoja asian tiimoilta, kiitos kaikille! Alan kohta vastailemaan viesteihinne! Yhä saa toki lähettää "hakemuksia".

    ps. MYÖS PARISKUNNAT voivat hakea Trash the Dress -kuvauksiin yhdessä!

    VastaaPoista
  2. Ihan huippua! Laitoin vähän vinkkiä menemään eteenpäin foorumeille ;)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa tosi mahtavalta! Laitoin myös blogiini vinkkiä morsiamille. :)

    VastaaPoista
  4. Kiva juttu, että linkititte eteenpäin, kiitos! :)

    Vapaaehtoisia on eilisen ja tämän päivän kuluessa ilmoittautunut jo useita, tulee olemaan hurjan vaikea valita! Yksi kriteeri TTD-kuvauksiin tullee olemaan se, että tosiaan puku saa ainakin jonkin verran likaantua. Se mahdollistaa sellaisten kuvien tekemisen, joita minulla on mielessä..Katsotaan miten prosessi etenee. Kuvia tulettekin sitten tietysti näkemään täällä blogissa!

    VastaaPoista

Youtube-kanavallani on nyt hääjuttuja!

Hääkuvaaja Tuike on nyt myös Youtubessa   Valokuvaus Tuiketta eli minä, hääkuvaaja Tuike Ekroos, on nyt paitsi Facebookissa ja Instagrami...

Suositut postaukset

Seuraa minua Instagramissa @valokuvaus_tuiketta